Despre noi

NEXY.ro este un magazin online care comercializează produse IT Hardware și Software în general pentru afaceri și în special pentru Retail - magazine, restaurante, magazine online, etc.

Toate produsele hardware oferite sunt în prealabil testate ca funcționalitate și compatibilitate cu software-ul produs de noi pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență în utilizarea lor împreună.
Mai mult, în anumite cazuri am dezvoltat fucționalități software care să utilizeze la maxim facilitățile componentelor hardware.

Bineînțeles, nu condiționăm achiziția de hardware și software împreună.
Puteți achiziționa și folosi echipamentele noastre hardware cu alte produse software și puteți achiziționa și folosi software-ul nostru cu ce echipamente hardware doriți.

Produsele Software din categoriile Retail, HoReCa, eCommerce oferite de site-ul nostru sunt produsele noastre proprii - Nexus Media srl - și sunt vândute sub brand-ul Nexus ERP Software.

Produsele Hardware cu brand-ul NEXY sunt produse (outsourcing) realizate la comandă în China, Hong Kong și South Korea în fabrici cu peste 10 ani de experiență.
Caracteristicile și funcționalitățile sunt special selectate de către noi, așa cum aminteam și mai sus, pentru a se integra cât mai bine cu soluțiile noastre software. Fiecare tip și model de dispozitiv hardware în parte a fost testat în prealabil de către echipa noastră.

NEXY este o marcă comercială înregistrată la EUIPO - European Union de către Nexus Media srl.

Nexus ERP Software este o marcă comercială înregistrată la OSIM Romania de către Nexus Media srl.

Mai multe informații despre produsele noastre software puteți găsi pe site-ul nostru principal NexusERP.ro

Nexus Media este inregistrata la Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului cu numarul RO EEE 3208 2020 10 19 in Registrul producatorilor de echipamente electrice si electronice in scopul introducerii pe piata a echipamentelor electrice si electronice.
Pretul produselor noastre include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.