Router Gaming TP-Link Archer C5400X, MU-MIMO, Tri-Band

ROUTER TP-LINK wireless 5400Mbps, 8 porturi Gigabit, 8 antene externe, Tri Band Gaming Router AC5400, „Archer C5400X”

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 12 luni

Cod produs: Archer C5400X-TPL

Brand: TP-Link

Categorie: Routere

Descriere

Router Gaming TP-Link Archer C5400X, MU-MIMO, Tri-Band

Domina competitia

Ai petrecut ore intregi sa alegi piesele perfecte pentru platforma de jocuri. Acum profita la maximum de Archer C5400X - routerul conceput pentru a alimenta performanta ceruta de platformele de jocuri high-end.

Procesare testata

Cand joci la cele mai inalte standarde, este necesar sa ai putere de procesare impresionanta. Quad-core inseamna putere. Cu un CPU quad-core de 1,8 GHz pe 64 de biti, cu trei co-procesoare si 1 GB RAM, Archer C5400X ofera puterea bruta necesara pentru a executa perfect orice serviciu si aplicatie, pentru a inlatura latenta si pentru a oferi un joc fara probleme.

Viteza rapida a Wi-Fi-ului

Fii in mijlocul actiunii cu vitezele incredibile ale routerul Tri-Band Wi-Fi AC5400 pe benzile de 2,4 GHz (1000 Mbps) si doua benzi de 5 GHz (2167 Mbps). Trei benzi Wi-Fi faciliteaza eficientizarea retelei tale si ramai in competitie pana la sfarsitul luptei. Dedica o singura banda traficului de jocuri, in timp ce pe celelalte doua ofera Wi-Fi de mare viteza pentru restul locuintei tale. Sau permite tehnologiei Smart Connect sa aleaga cea mai buna banda Wi-Fi pentru fiecare dispozitiv, conducand in mod inteligent la performante maxime.

Performanta wireless accelerata

Archer C5400X utilizeaza MU-MIMO si Airtime Fairness pentru a echilibra cererile fiecarui dispozitiv cu viteza si precizie. Masuratorile calificate si algoritmii sofisticati determina modul in care routerul imparte timpul de difuzare si distribuie fluxuri Wi-Fi dedicate pentru fiecare dispozitiv, permitandu-ti sa te concentrezi pe reducerea opozitiei in loc sa te lupti cu aliatii pentru latime de banda.

Wi-Fi cu acoperire mare

De la subsol in garaj si chiar curtea din spate, RangeBoost intareste calitatea receptiei pentru a consolida conexiunile din casa ta si pentru a mentine dispozitivele mai vechi si mai noi conectate la distante mai mari decat alte routere.

Accelereaza conexiunile prin cablu

Cu opt porturi Gigabit Ethernet, poti conecta PC-uri, televizoare inteligente si console de jocuri la o conexiune prin fir, fara a avea nevoie de un switch. Activeaza 2 porturi LAN utilizand Link Aggregation pentru a dubla viteza de conectare de la 1 Gbps la 2 Gbps pentru dispozitivele de stocare in retea (NAS) si calculatoare. Combina portul WAN cu un port LAN pentru performante de pana la 2 Gbps, atunci cand furnizorul tau de internet ofera o astfel de conexiune.

Utilizare

Router Gaming TP-Link Archer C5400X, MU-MIMO, Tri-Band este recomandat a fi utlizat pentru: Uz casnic Spatii comerciale

Facilitati

Specificatii

Caracteristici
Tip produs
Router
Port USB
2 x USB 3.0

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.