Panou radiant Sunjoy SR7, infrarosu, 750 W, 12-16 mp, alb

150 X 60 X 1.5 cm. Efect terapeutic, antibacterian, dezodorizant, antifum, antipraf, antiigrasie

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: SR7

Brand: SunJoy

Categorie: Panouri Radiante Infrarosii SunJoy

Descriere

Panoul radiant Sunjoy SR7 cu infrarosu are o capacitate de 750 W si are efect terapeutic, antibacterian, dezodorizant, antifum, antipraf si antiigrasie, Se recomanda a fi montat pe tavan, o bucata pentru o suprafata cuprinsa intre 12 si 16 mp, in facilităţi precum: rezidential, birouri, restaurante, institutii publice, cabinete medicale, spitale, etc.

De ce Panou radiant Sunjoy SR7?

Sunjoy este sistemul de incalzire radiant inflarosu care se potriveste unui stil de viata sanatos utilizand principiul de incalzire al soarelui. Panourile radiante Sunjoy functioneaza prin transferul simplu de caldura de la un obiect cald la un obiect race, caldura fiind transmisa prin unde infrarosii Far-Infrared (FIR). La fel ca si soarele, panourile Sunjoy nu incalzesc aerul din camera, acestea incalzesc obiectele din camera iar acestea radiaza la randul lor caldura in spatiul de incalzit.

Atuuri panou radiant Sunjoy SR7 alb

Economiseste energie deoarece caldura este transmisa direct corpului nostru, iar pierderea de caldura este minima. Minimizeaza diferenta de temperatura dintre partea superioara si cea inferioara a spatiului tinta pana la 2 grade comparativ cu incalzirea clasica prin convectie care genereaza o diferenta de pana la 10 grade intre partea superioara si cea inferioara. Permite incalzirea camerelor cu tavan inalt, ceea ce este dificil pentru sistemele conventionale de incalzire. Nu usuca deoarece aerul nu este incalzit direct. Previne bolile respiratorii, deoarece nu se generează vant sau praf. Caldura degajata este simtita imediat chiar daca aerul inconjurator este rece, spre deosebire de incalzirea prin convectie care necesita o perioada mare de timp sa incalzeasca aerul din spatiul tinta. Nu produce zgomot, curenti de aer si praf. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi. Efect anibacterian – elimina 99% din viruşi, microbi, bacterii. Efect terapeutic important (contine turmalina si nano silver). Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile. Verificate, certificate si omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume. Perfect ecologice: fara niciun fel de reziduuri poluante.

Utilizare

Facilitati

Specificatii

Alimentare
Tensiunea de alimentare
220V
Caracteristici
Culoare
Alb
Dimensiune
150 X 60 X 1.5 cm
Greutate
4.7 kg
Tehnologie
Nano-Silver
Turmalina
Conectivitate
Raza de Actiune
12 - 16 mp
Lungime cablu
2 m

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.