Nexus ERP

4145.26 Lei

Cod produs: NEXUS9

Brand: Nexus ERP Software

Categorie: ERP - Contabilitate

Descriere

NEXUS ERP conectează, organizează şi integrează procesele economice şi resursele afacerii tale. Vă oferim digitalizarea unitară a activităţilor firmei. Controlaţi atât sistemul financiar-contabil, distribuirea resurselor firmei, vânzările B2B și retail, cât și comenzile și vânzările online venite de pe site-urile firmei.

Soluţie software completă de digitalizare şi cele mai noi tehnologii informatice pentru un control simplu şi uşor al afacerilor.

SISTEM INTEGRAT

Nexus ERP interconectează nativ toate aplicaţiile Nexus pe care le folosiţi, dând o nouă valoare informaţiilor stocate şi fiind capabil să gestioneze fluxuri de lucru complexe.

RAPORTARE CONFIGURABILĂ

Vă oferim atât un server de rapoarte pentru a livra automat oricând şi oriunde rapoartele dorite, cât şi un configurator complet şi complex de rapoarte.

INTERFAŢĂ CONFIGURABILĂ

Pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori în parte puteţi configura propria interfaţă de lucru: câmpuri, coloane, filtre, drepturi, restricţii, rapoarte, etc.

ROBO NEXY

Robotul Nexy vine cu o colecţie impresionantă de taskuri automate inteligente şi, mai mult, vă oferă oportunitatea de a vă construi propriile automatizări.

IMPORT DATE

Nexus ERP oferă multiple instrumente şi asistenţi atât pentru importul iniţial de date, cât şi pentru importul operativ periodic din diverse surse, formate, automatizat, etc.

EXPORT DATE

Exportăm date în diverse formate, automat sau manual, prin interogări API, prin interogări SQL, prin interfaţa aplicaţiei sau prin protocoale configurabile EDI.

PUNCTE DE LUCRU

Nexus ERP dispune de funcții avansate de gestionare a punctelor de lucru, inclusiv replicarea automată a datelor dintre servere. Poţi lucra cu un singur server centralizat sau cu cu o reţea de servere interconectate.

FLEXIBILITATE ÎN UTILIZARE

Poţi trece oricănd aplicaţia din cloud pe un server propriu şi invers.

Adaugi în sistem licenţe noi pe măsură ce afacerea ta creşte sau în anumite condiţii poţi schimba tipurile de licenţe între ele.

TEHNOLOGII MODERNE ŞI SIGURE

Pentru ca fiecare să îşi poată dezvolta afacerea fără griji - așa cum îşi dorește, oferim un mediu informatic modern, sigur, securizat şi nu în ultimul rând instrumente pentru backup-ul automat al bazelor de date.

SOFTWARE CONTABILITATE

Nexus ERP a plecat acum peste 20 de ani de la un simplu software de contabilitate (Pionier) şi a evoluat an de an în funcţie de cerinţele utilizatorilor săi şi a tehnologiilor tot mai performante.

PROGRAM DE GESTIUNE

Tipul modular în care este construit ERP-ul nostru ne-a permis realizarea mai multor ediţii (licenţe), de la ERP versiunea completă până la Retail Backoffice - un aşa numit program de gestiune.

SERVICII CONTABILITATE

Un alt mod de licenţiere a ERP-ului se numeşte chiar Servicii contabilitate. Este un mod gratuit şi inovativ de acces şi utilizare a aplicaţiei de către firmele de contabilitate direct pe baza de date a clienţilor lor.

Utilizare

Şi pentru a începe cu dreptul am aliniat politica de licenţiere şi planurile de dezvoltare cu cerinţele clienţilor noştri.

LICENŢIERE PERPETUĂ

Licenţele se cumpără o singură dată şi se pot folosi nelimitat. Actualizările pentru anul în curs sunt incluse. Aici găsiţi mai multe informaţii despre licenţele Nexus ERP >>

LICENŢIERE FLEXIBILĂ

Licenţele se activează pe server şi se alocă apoi pe dispozitive. Ulterior se pot muta de pe un PC pe altul. Inventarul licenţelor achiziţionate se găseşte în contul de client >>

APLICAŢII MOBILE

Licenţele aplicaţiilor mobile se activează pe server şi se alocă pe utilizatori. Ulterior se pot muta oricând de la un utilizator la altul.

ACTUALIZĂRI SOFTWARE

Actualizarea aplicaţiilor la ultimele versiuni se poate face prin achiziţionarea unei subscripţii anuale - ani calendaristici. Aici este centrul pentru descărcări >>

ON PREMISE | CLOUD | HYBRID

Nexus ERP se poate instala pe: propriul server/PC, în Cloud sau pe un server (propriu) găzduit într-un centru de date. Nexus Media poate recomanda celor interesaţi diverşi furnizori de servicii Cloud.

.NET 6 & WEB

Am rescris toate aplicaţiile noastre pentru .NET6 - cea mai nouă tehnologie de la Microsoft - şi acum lucrăm la versiunile Web ale aplicaţiilor Nexus.

SUBSCRIPŢII CLOUD

În modul de achiziţie Cloud licenţele se plătesc sub forma unor subscripţii (chirii) anuale în care sunt incluse şi pachetele anuale de actualizare ale aplicaţiilor şi serviciul de actualizarea efectivă a bazelor de date.

HOSTING CLOUD

Oferim două modele de hosting pentru Cloud: Sharing (un server este partajat de până la 10 clienţi) şi Enterprise (un server pe client). În ambele modele sunt folosite servere fizice, nu maşini virtuale.

ASISTENŢĂ CLOUD

Pentru o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte performanţele şi costurile serviciilor de hosting, oferim asistenţă inclusiv pentru utilizarea unor furnizori de Cloud desemnaţi de către clienţi.

Facilitati

Instrumente şi Funcţionalităţi Premium

De peste 20 de ani oferim clienţilor noştri soluţiile software de care au nevoie.

ALEGEŢI EXPERIENŢA!

Nexus ERP este o aplicaţie robustă, experimentată şi matură. Bazându-ne pe experienţa caştigată în mii de implementări funcţionale vă putem oferi soluţii software care se potrivesc imediat în cele mai diverse scenarii de afaceri. Aplicaţiile noastre sunt folosite de firme din cele mai diverse domenii de activitate şi se adresează afacerilor de orice dimensiune - de la microîntreprinderi, la IMM-uri şi firme mari.

SISTEM SCALABIL

Sistem informatic integrat și scalabil, cu posibilitatea înglobării ulterioare de noi licențe, module, funcționalități, rapoarte și simplu de actualizat la versiuni noi.

CONFIGURABIL

Fiecare utilizator își poate defini propria interfață de lucru și propriile rapoarte, pentru a interacționa, după nevoi, cât mai simplu sau cât mai complex cu Nexus ERP.

CONFIDENȚIALITATE

Datele sunt importante şi de aceea vă oferim gestionarea detaliată a drepturilor şi restricţiilor utilizatorilor asupra: modulelor, societăţilor și rapoartelor.

NOTIFICĂRI AUTOMATE

Motor inteligent de notificări: de sistem, prefabricate - gata de utilizare şi un constructor de notificări pentru a vă putea construi orice avertizare doriţi.

MULTISOCIETATE

Aplicațiile pot gestiona un număr nelimitat de societăți (baze de date), iar în cadrul lor se pot defini un număr nelimitat de filiale, puncte de lucru și gestiuni.

EDI INTEGRAT

Permite transfer automat de documente (facturi, comenzi, etc) între toate firmele care utilizează Nexus ERP prin configurarea modului EDI.

AUDIT CONTABIL

Realizezi audit-ului contabil operativ în doar câteva secunde. Sunt verificate sute de chei de validare, respectarea plafoanelor impuse de legislație, etc.

IMPORT OPERAȚIUNI BANCARE

Asistentul nostru inteligent importă extrasele bancare din formate ca: MT940, CSV, etc. Automat sunt împerechiaţi partenerii și facturile în sold.

900+ RAPOARTE

Nexus ERP vine implicit cu peste 900 de rapoarte standard pe care le poţi multiplica şi personaliza după specificul tău de organizare şi design.

SERVER DE RAPOARTE

Cu ajutorul serverului de rapoarte orice raport poate fi livrat automat către: aplicaţiile mobile, email, notificări, magazine online, Nexus API, etc.

RAPOARTE OLAP

În modulele Business Intelligence, ai acces la configurarea rapoartelor de OLAP Cube pentru a-ți analiza: clienţi, furnizori, stocuri, salariaţi, etc.

FORMULE CONTABILIZARE

Poţi construi analize economice complexe sau operaţionale folosind rapoarte cu formule contabile - sume din balanţa contabilă de verificare.

RAPOARTE RAPIDE

Se pot genera instant rapoarte care sunt o copie fidelă (coloane, grupări, filtrare, ordonare) a tabelului afişat în fereastra de lucru.

RAPOARTE HTML

Creaţi rapoarte de tip document - contracte, certificate garanţie, acte adiţionale, etc - care să respecte exact formularistica dorită.

SIGURANŢĂ

Aplicaţia oferă funcţii de Backup şi Restore al bazelor de date, de programare periodică automată a backup-urilor şi am integrat inclusiv AOMEI Backupper pentru mai multe opţiuni.

DOSAR CONTABIL

Evidenţa lucrărilor contabile efectuate, generarea şi arhivarea electronică a rapoartelor, depunerea automată a declaraţiilor şi descărcarea mesajelor din SPV.

Specificatii

Mod utilizare
Vanzari
Ofertare
Inventar
Contabilitate
Aprovizionare
Caracteristici
Sistem de Operare compatibil
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2016
Windows 10
Sistem de calcul
Procesor necesar
Minim i5 pentru stația de lucru
Minim i7 pentru server
Memorie necesară
32 GB RAM pentru server
4 GB RAM pentru stația de lucru
Spațiu necesar pe hard disk
10 GB
Placă video necesară
Rezoluția optimă este de 1920 x 1080
Software
Tip licenta
ERP - BackOffice
Tip achizitie licență
Perpetuă

Prezentare Video

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
9
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

5 (9 review-uri)


Stefania ***
25/08/2022
Recomandăm
Implementarea a fost promptă și comunicarea foarte facilă. Programul mi-a fost foarte util pe parte de automatizări, atât pentru firme mari, cât și mici. Asigură corectitudinea înregistrărilor, având validări multiple.

Florin ***
13/07/2022
Profesionisti
Am reusit sa eficientizam cu ajutorul lor procesul de productie și vanzari, urmând să continuăm și cu departamentul de salrizare și resurse umane. Apreciem foarte mult transparenta, amabilitatea și seriozitatea.

Simona ***
18/03/2022
Recomand
Pentru mine acest soft este cu adevarat un ajutor in evidenta financiar-contabila.

Miron ***
10/12/2021
M-a ajutat mult cu distributia
Foarte util in gestionarea activității de distribuție, alături de aplicațiile mobile, nu am timpi morti cu privire la gestiunea comenzilor.

Daniela ***
05/11/2021
Recomand!
Am achizitionat mai multe licente din suita Nexus. Punctul forte este clar actualizarea aplicatiei la zi, din punct de vedere legislativ. Stiu ce munca imensa este in spate si cat de greu este sa ne fie pus la dispozitie in cel mai scurt timp o varianta actualizata, asadar eu unul apreciez efortul depus de echipa dvs.

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.
Florin ***
22/09/2022
Exista costuri suplimentare dacă dorim să adăugam mai multe companii în sistem?

Mircea ***
21/09/2022
Se poate folosi in cloud? Avem intindere nationala, 5 depozite regionale si manageri de vanzari in toate judetele.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: