Nexus Analist

3371.83 Lei

Cod produs: NEXUS12

Brand: Nexus ERP Software

Categorie: ERP - Contabilitate

Descriere

Nexus Analist ne oferă raportări şi analize grafice, cu informaţii calculate inteligent şi afişate cât mai relevant, care ne ajută în luarea deciziilor şi planificarea resurselor.

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Utilizăm algoritmi de inteligenţă artificială în calcul indicatorilor economici pentru realizarea de predicţii, detectarea de anomalii şi asistenţa decizională.

INTEGRARE NATIVĂ

Nexus Analyst este integrat nativ cu toate aplicaţiile şi datele platformei şi este tot timpul 100% compatibil cu întreg sistemul de aplicaţii Nexus.

BILANȚ CONTABIL

Cu Nexus Analist puteţi realiza zilnic, în doar câteva secunde, un bilanţ actualizat pentru ANAF, pentru echipa de management sau pentru bancă.

CASH FLOW

Combină diverse tipuri de cash-flow: operaţional, financiar şi investiţional. Include operaţiuni recurente provenite din planificări de plată şi încasare.

CENTRE DE PROFIT

Analiza centrelor de profit oferă atăt informaţii sintetice, cât şi informaţii detaliate până la nivel de document şi produs sau serviciu.

BUGETE DE VENITURI ȘI CHELTUELI

Analiză în format tabelar - OLAP Cube - configurabil şi în format grafic cu posibilitatea de cumulare şi grupare pe clasificări şi centre de profit.

DIAGNOSTIC FINANCIAR

Am inclus formulare de indicatori cum ar fi: Analiza echilibrului financiar, Analiza lichidităţii societăţii, Analiza ratelor de gestiune, Analiza riscului de faliment, etc.

BUGETE DE PLĂȚI ȘI ÎNCASĂRI

Definim şi urmărim bugetele de plăţi şi încasări în mod integrat - fără să operăm suplimentar documentele din casă, bancă, etc.

ANALIZA OLAP CUBE

Pentru o analiză cu mai multe perspective am inclus matrici multi-dimensionale pentru: clienţi, furnizori, consumuri, stocuri şi salarizare.

Utilizare

Şi pentru a începe cu dreptul am aliniat politica de licenţiere şi planurile de dezvoltare cu cerinţele clienţilor noştri.

LICENŢIERE PERPETUĂ

Licenţele se cumpără o singură dată şi se pot folosi nelimitat. Actualizările pentru anul în curs sunt incluse. Aici găsiţi mai multe informaţii despre licenţele Nexus ERP >>

LICENŢIERE FLEXIBILĂ

Licenţele se activează pe server şi se alocă apoi pe dispozitive. Ulterior se pot muta de pe un PC pe altul. Inventarul licenţelor achiziţionate se găseşte în contul de client >>

APLICAŢII MOBILE

Licenţele aplicaţiilor mobile se activează pe server şi se alocă pe utilizatori. Ulterior se pot muta oricând de la un utilizator la altul.

ACTUALIZĂRI SOFTWARE

Actualizarea aplicaţiilor la ultimele versiuni se poate face prin achiziţionarea unei subscripţii anuale - ani calendaristici. Aici este centrul pentru descărcări >>

ON PREMISE | CLOUD | HYBRID

Nexus ERP se poate instala pe: propriul server/PC, în Cloud sau pe un server (propriu) găzduit într-un centru de date. Nexus Media poate recomanda celor interesaţi diverşi furnizori de servicii Cloud.

.NET 6 & WEB

Am rescris toate aplicaţiile noastre pentru .NET6 - cea mai nouă tehnologie de la Microsoft - şi acum lucrăm la versiunile Web ale aplicaţiilor Nexus.

SUBSCRIPŢII CLOUD

În modul de achiziţie Cloud licenţele se plătesc sub forma unor subscripţii (chirii) anuale în care sunt incluse şi pachetele anuale de actualizare ale aplicaţiilor şi serviciul de actualizarea efectivă a bazelor de date.

HOSTING CLOUD

Oferim două modele de hosting pentru Cloud: Sharing (un server este partajat de până la 10 clienţi) şi Enterprise (un server pe client). În ambele modele sunt folosite servere fizice, nu maşini virtuale.

ASISTENŢĂ CLOUD

Pentru o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte performanţele şi costurile serviciilor de hosting, oferim asistenţă inclusiv pentru utilizarea unor furnizori de Cloud desemnaţi de către clienţi.

Facilitati

Specificatii

Mod utilizare
Aprovizionare
Contabilitate
Inventar
Ofertare
Vanzari
Management
Caracteristici
Sistem de Operare compatibil
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Sistem de calcul
Procesor necesar
Minim i5 pentru stația de lucru
Minim i7 pentru server
Memorie necesară
32 GB RAM pentru server
4 GB RAM pentru stația de lucru
Spațiu necesar pe hard disk
10 GB
Placă video necesară
Rezoluția optimă este de 1920 x 1080
Software
Tip licenta
ERP - BackOffice
Tip achizitie licență
Perpetuă

Prezentare Video

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
4
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

5 (4 review-uri)


Miron ***
08/09/2022
Recomand!
Foarte util pentru rapoartele ce le transmitem catre management, suportul m-a ajutat mult.

Ilinca ***
02/04/2022
Foarte usor de configurat
Recomand licenta Analyst, cu folosirea centrelor de cost. Fara a aloca veniturile si cheltuielile pe centre de cost, nu as fi putut afla ca una din activitatile societaii mele era pe pierdere, ce era acoperita din celelalte activitati.

Carla ***
17/10/2021
Esential pentru o societate
Analiza pe centre de profit este foarte utila pentru intocmirea unei situatii detaliate pentru management.

Maria ***
14/05/2021
Recomand
Nexus Analist este genial! Odata cu achizitionarea acestei licente, intocmirea bilanturilor, a diverselor raportari, analizele si diagnosticul financiar al societatilor nu mai sunt pentru mine activitati anevoioase.

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: