Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE (Subscripție lunară)

Includes CORE + ATS + EDR - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising, Firewall

29.76 Lei (-27%)
21.60 Lei
Economisiți suplimentar 8.16 Lei la achiziționarea pachetului

Cod produs: 2765SECSN012AAZZ

Categorie: Bitdefender

Descriere

CORE - GravityZone Endpoint Security oferă protecție puternică împotriva atacurilor ransomware, atacurilor de phishing și amenințărilor web. Concepută pentru a reduce riscurile la care sunt expuși angajații care lucrează de acasă, soluția Endpoint Security utilizează tehnologii avansate cu inteligență artificială, de analiză a riscurilor, de protecție la nivel de rețea și de protecție împotriva exploit-urilor pentru a fortifica securitatea la nivelul tuturor serverelor, stațiilor de lucru și nu numai.

Advanced Threat Security (ATS) - Infractorii își perfecționează tehnicile și creează amenințări tot mai sofisticate pentru a evita caracteristicile de detecție ale soluțiilor de securitate. GravityZone Advanced Threat Intelligence oferă vizibilitate timpurie asupra activităților suspecte pentru a oferi protecție împotriva amenințărilor emergente. Modulul de Căutare IOC analizează baza de bate privind evenimentele pentru a descoperi dacă există indicatori de compromitere, iar caracteristica noastră Sandbox Analyzer execută automat playload-urile suspecte într-un mediu virtual controlat pentru a izola și neutraliza amenințările.

Endpoint Detection and Response (EDR) - Prevenția nu este suficientă pentru a opri atacurile sofisticate. Soluția Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) ajută echipa dumneavoastră să descopere din timp atacurile, cu ajutorul detecțiilor avansate care stau la baza unor măsuri de remediere. Susține conformitatea prin intermediul informațiilor și vizualizărilor asupra atacurilor și reduce impactul asupra resurselor folosind tehnologii de prevenție care filtrează alertele agasante, oferind investigații direcționate și măsuri de răspuns.

Utilizare

Facilitati

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și