Adobe Stock for teams (Small) English (Year)

Subscripție anuală

1788.56 Lei

Cod produs: AD-ST-AN

Brand: Adobe

Categorie: Creativity & Design

Descriere

Adobe Stock for teams (Small) English

  • Adobe Stock Small oferă 10 active standard (imagini, șabloane, 3D și audio) pr. lună pentru a fi împărțită între întreaga echipă.
  • Planurile Adobe Stock pentru echipe oferă acces la milioane de imagini, grafice, șabloane și elemente 3D la un preț accesibil, astfel încât să economisiți bani în timp ce împuterniciți echipa.
  • Cu integrarea nativă în aplicațiile Creative Cloud și Adobe Spark, plus căutarea uimitoare realizată de Adobe Sensei, echipa dvs. va fi mai productivă și se va putea concentra pe munca de proiectare.
  • Integrările pentru Microsoft PowerPoint, Microsoft Teams și Google Slides înseamnă că obțineți și mai multă valoare din planul de echipă, deoarece utilizatorii pot accesa imaginile Adobe Stock fără a părăsi aplicațiile lor de afaceri.

Utilizare

De ce Adobe Stock?

  • Active fără drepturi de autor - Toate activele sunt de înaltă rezoluție și includ licență fără drepturi de autor, care permite utilizarea imediată la descărcare.
  • Diversitate si autenticitate - Colaboratorii Adobe Stock adaugă noi elemente zilnic, oferindu-vă acces la o gamă largă de teme de conținut și de colecție pentru toate nevoile dvs. de identitate vizuală
  • Creative Cloud Integration - Simplificați-vă fluxul de lucru căutând, previzualizați și acordând licențe în cadrul aplicațiilor Adobe și partajați cu ușurință pe mai multe dispozitive.
  • Căutare realizată de Adobe Sensei - Inovațiile tehnologice în curs de desfășurare, împreună cu filtrele de căutare de imagine și estetică, facilitează găsirea elementelor necesare.

Facilitati

Specificatii

Caracteristici
Sistem de Operare compatibil
Windows 10
Sistem de calcul
Procesor necesar
AMD Athlon (x64)
Intel (x64)
Memorie necesară
2 GB
4 GB recomandat
Placă video necesară
1024 x 768
1920 x 1080 recomandat
Software
Tip achizitie licență
Subscripție
Subscripție
Anuală

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și